Cum arata sportivii care vor lupta la Gala MMA de la Sala Sporturilor VIDEO si FOTO

 

Sportivii romani si cei germani si-au aratat muschii la cantarul oficial al Galei MMA de sambata, 29 octombrie, de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

 

Meciul cel mai important al galei va fi intre Alexandru Lungu, cel care in 15 octombrie l-a invins la Piatra Neamt pe Bob Sapp, si germanul Chris Mahle. Ciprian Sora, prezent si el la Cluj-Napoca, a declarat ca duelurile vor fi puternice, mai ales ca sportivii germani sunt in forma. "La noi in tara de mult timp nu s-au mai organizat gale MMA. E o chestie buna pentru ca romanii au nevoie de spectacol. Aceste gale sunt mai complexe pentru ca lupta este dura si trebuie sa ai cunostinte din mai multe stiluri de arte martiale. Va fi o gala tare pentru ca nemtii sunt in forma", a spus Ciprian Sora.

 

Gala MMA de la Sala Sporturilor aduna mai multi luptatori din Romania si Germania. Echipa Romaniei va fi reprezentata de Alexandru Lungu, Gombos Andrei (Eci), Stefan-Iulian Gheba, Ion Pascu, Zsolt Balla, Florin Ilie Popa si Adrian Grec, iar cea a Germaniei de Andreas Kraniotakes, Gregor Herb, Benjamin Brinsa, Martin Vath, Mathias Schuck si Sebastian Nowak.

 

Luptele vor incepe de la ora 20.00, iar biletele mai pot fi cumparate de la casele Salii Sporturilor "Horia Demian".

 

Vezi mai jos ce a spus si Alexandru Lungu...

Alexandru Lungu si Chris Mahle aproape au "rupt" cantarul inainte de gala MMA de la Cluj VIDEO si FOTO

 

Comentarii Facebook