Alexandru Lungu si Chris Mahle aproape au "rupt" cantarul inainte de gala MMA de la Cluj VIDEO si FOTO


Disputa dintre Alexandru Lungu, alias "Muntele Bihorului" si germanul Chris Mahle va fi lupta vedeta a Galei MMA de sambata, 29 octombrie, de la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Cei doi luptatori le-au dat emotii organizatorilor Galei la cantarul oficial, dispozitivul de masurare a greutatii blocandu-se cand a urcat Chris Mahle.

In cele din urma totul a decurs normal si cei doi luptatori au facut poza oficiala. "Ne asteptam la o seara frumoasa. In meciul meu ma astept ca in prima repriza sa se decida, adica eu incep tot timpul mai dinamic si mai agresiv. La categoria asta este greu sa se decida la puncte. Suntem doar trei luptatori mari si eu zic ca vor fi schimburi puternice de pumni. Am un plan, dar las surpriza pe sambata seara", a spus pentru Stiri de Cluj Alexandru Lungu.

Gala MMA de la Sala Sporturilor aduna mai multi luptatori din Romania si Germania. Echipa Romaniei va fi reprezentata de Alexandru Lungu, Gombos Andrei (Eci), Stefan-Iulian Gheba, Ion Pascu, Zsolt Balla, Florin Ilie Popa si Adrian Grec, iar cea a Germaniei de Andreas Kraniotakes, Gregor Herb, Benjamin Brinsa, Martin Vath, Mathias Schuck si Sebastian Nowak.

Gala Mixed Martial Arts de sambata va incepe la 20.00, iar biletele mai pot fi cumparate on-line de pe www.biletoo.ro si www.blt.ro sau direct de la casa de bilete a Salii Sporturilor.

Comentarii Facebook