Vineri 9 Decembrie

România - Danemarca la Cluj! EȘEC total. Aproape am ratat calificarea

 

România a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Danemarca, pe Cluj Arena. Danezii au avut mai multe ocazii, iar tricolorii au slabe șanse de a se califica.

 

La finalul meciului, la cald, Cristi Săpunaru a oferit unele impresii: ”Suntem supărați pentru că am avut niște ocazii. Ultimele 15 minute ne-au dominat. Păcat! O victorie ne apropia de obiectiv. Vom lupta până în ultima secundă, dacă vom mai avea vreo șansă. Concluzia serii este un egal pentru Danemarca”, a spus, la finalul meciului, Cristi Săpunaru. 

 

Nu e foarte bună această seară. E păcat de rezultat. Cred că ne-am îndepărtat de locurile fruntașe. Știam foarte clar ce ne așteaptă. Știam că trebuie să câștigăm. Am ratat 2 - 3 ocazii în prima repriză. Dacă am fi marcat, era un alt joc. Cu siguranță nu e un egal pentru noi”, a spus și Vlad Chiricheș.

 

Avem un program dificil. Nu am reușit să luăm nici punctele de acasă și asta ne-a tras în jos. E trist că nu reușim să marcăm. Cred că trebuie găsite soluții pentru a fi mai ofensivi. Am jucat într-un sistem nou și am încercat să facem ce putem mai bine. Cred că trebuie mai mult timp”, a mai afirmat Chiricheș.

 

Cum a EXPLICAT Christoph Daum egalul România - Danemarca. Ce spune despre șansele de calificare

Comentarii Facebook