CTP vrea desfiintarea nationalei Romaniei!


Cristian Tudor Popescu este categoric cand vine vorba despre esecurile echipei nationale de fotbal si cere desfiintarea ei.

Tinerii romani care au talent pleaca pe capete din Romania. in strainatate muncesc, fac performanta, castiga bani. Nu raman in "Nationala" Romaniei. Nu fac exceptie fotbalistii romani, al caror tel este sa ajunga sa joace in strainatate, ba chiar sa faca tusa pe-acolo cat mai repede.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei este, an de an, o intreprindere falimentara, un credit national neperformant. De mai bine de un deceniu nu a reusit sa creeze nimic notabil in fotbalul mondial. Acum am ajuns sa jucam derbiuri cu Luxemburg. intreb: Nationala n-ar putea fi pur si simplu desfiintata, asa cum nicio intreprindere privata din Romania cu asemenea rezultate nu poate ramane in picioare? Va inceta in felul acesta chinul sperantelor desarte, reinnoit la nesfarsit si ne vom uita, mandri si linistiti, la performantele jucatorilor romani in cluburi straine, asa cum ne uitam la tinerii nostri informaticieni, medici, ingineri, profesori sau simpli muncitori plecati departe de tara. Tot internationali se cheama ca sunt.

 

Citeste mai departe pe Gandul

Comentarii Facebook