CTP pune degetul pe RANĂ în cazul Simonei Halep, după de la US Open

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris un editorial în care își arată dezamăgirea față de modul în care este tratată eliminarea Simonei Halep.

 

”Meciul-catastrofă cu Lucici s-a terminat demult. În momentele de glorie de anul acesta ale Simonei, mi se încingea mobilul şi mă durea capul de cât trebuia să vorbesc la 5-6 posturi de televiziune consecutiv. Acum, e o tăcere viermănoasă. Carevasăzică, stimaţi colegi, dacă a fost înfrântă, Simona Halep nu mai e a noastră? A încetat să existe? Nu trebuie să vorbim şi la înfrângerile ei, suntem cu ea numai la câştig?".

 

Bula de sclipici mediatic în care a fost închisă Simona de când e celebră s-a spart. Poate afla cu această ocazie câţi o preţuiesc cu adevărat şi câţi falşi admiratori are”.

 

”De câtăva vreme încoace, asumându-mi insultele unui număr impresionant de idioţi agresivi, tot am scris şi am vorbit încercând să atrag atenţia asupra problemelor pe care le-ar putea avea Simona la US Open. Asupra faptului că nu e un număr 2 mondial real, asupra chimiei proaste sau chiar inexistente dintre ea şi antrenorul Wim Fisette”.

 

”Pentru că îi apreciez foarte mult stofa de campioană şi seriozitatea mi-am permis să-i spun că nu stăpâneşte anumite procedee şi faze ale unei partide de tenis şi că aceste lacune sunt adesea ascunse de excelentul ei joc stânga-dreapta de pe fundul terenului. Dar dacă dai peste o adversară cu care jocul ăsta nu mai ţine, ce faci? Ai o variantă B? Lucici-Baroni ne-a arătat că Simona nu o are”, a scris CTP în Gândul.

Comentarii Facebook