CSM Bucuresti - U Mobitelco, scor 69-67


Clujenii de la U Mobitelco au pierdut la o diferenta de doua puncte meciul cu CSM Bucuresti, scor 69-67  (22-14, 21-19, 12-23, 14-11).

"Am pierdut un meci pe care l-am avut in mana, din pacate am luat niste decizii care au dus la pierderea lui. In prima parte, apararea a fost relaxata si a permis lui Martinic sa inscrie. In sferturile 3 si 4 am controlat jocul, insa in ultimele minute ne-am pierdut, am cedat nejustificat trei posesii si am ratat aruncari, astfel ca am fost invinsi. Felicit echipa CSM-ului, au facut un meci bun", a spus Marcel Tenter, antrenorul U Mobitelco.

"Nu vreau sa imi gasesc scuze pentru meciul mai slab, insa mi se pare foarte ciudat sa primesc in primele doua minute doua faulturi in atac, total aiurea si total in neconcordanta cu realitatea. Imi da de gandit chestia asta. Bineinteles, nu asta e problema noastra suta la suta, insa vreau sa subliniez asta. E o infrangere care ne doare, insa trebuie sa plecam capul si sa muncim in continuare. Ne asteapta o perioada grea, urmeaza si meciurile din Eurochallenge, trebuie sa ne revenim", a afirmat si Mihai Silvasan.

Principalii marcatori:
CSM Bucuresti : Martinic 20, Gallimore 11, McKenzie 10 (10 recuperari), Carutasu 9 (10 rec,), Fometescu 8 (4 rec, 5 pase decisive), Duncan 5, Ljubojevic 3, Urucatu 2, Tudosa 1.
U Mobitelco BT: Krstanovic 21 (9 rec.), Dykes 18 (5 rec.), Mijovic 9 (3 pase), Morris 9 (6 rec., 3 pase), Lawrence 5 (4 rec., 4 pase), Silvasan 3, Paul 2.

Baschetbalistii clujeni vor intalni in urmatoarea etapa BC Mures in deplasare, in cadrul etapei a 4-a a Diviziei A.

Comentarii Facebook