„Feroviarii”, în doliu! Augustin Chira, fost fotbalist la CFR Cluj, a murit la doar 35 de ani


Tragedie la CFR Cluj! Augustin Chira, fostul jucător al lui CFR, a murit la vârsta de doar 35 de ani. El fusese diagnosticat în urmă cu mai bine de un an cu o boală cruntă, cancer la stomac.

Anunțul a fost făcut de CFR Cluj, club pentru care a jucat la juniori și tineret. Augustin Chira a fost lider de generație și căpitan la grupa sa de juniori de la CFR Cluj. El a ajuns să îmbrace tricoul echipei secunde la o vârstă fragedă, însă ulterior, a decis să renunțe la fotbal.

Era stabilit în Canada împreună cu iubita lui, iar în urmă cu mai bine de un an a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat că suferă de cancer la stomac, gradul 4, a început imediat tratamentele de specialitate, dar a pierdut lupta.

Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a fostului nostru jucător de la echipa secundă, un mare CFR-ist, Augustin Vasile Chira! Din nefericire, boala cumplită cu care a fost diagnosticat în urmă cu un an a câștigat această luptă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis cei de la CFR Cluj.

Comentarii Facebook