Cristian Dulca: "Mi-a fost frica. Viata ne-a fost pusa in pericol"

Antrenorul Universitatii Cluj, Cristian Dulca, a povestit momentele tensionate prin care a trecut la Arges, dupa ce fanii gazdelor au navalit pe teren.

?

Dulca a spus la Telesport ca patronul clujenilor, aflat in tribuna, a scapat cu greu de furia argesenilor si doar cu ajutorul fortelor de ordine.

?

"Este inimaginabil ce am trait. Viata ne-a fost in pericol. Nu-mi imaginam ca se poate intampla asa ceva pe un teren de fotbal, in 2010. Te poti gandi la orice in acele momente. Fanii fugeau dupa jucatori. Florian Walter a scapat cu greu din tribune, cu ajutorul oamenilor de ordine. Mi-a fost frica", a spus antrenorul clujenilor la Telesport.

?

Partida dintre FC Arges si U Cluj a fost oprita astazi de arbitru, dupa ce fanii au intrat pe teren, nemultumiti de acordarea unui penalty pentru clujeni. Dupa cateva minute de pauza, timp in care spiritele s-au calmat si cativa fani au fost scosi de pe stadion, partida a fost reluata. Fc Arges- U Cluj s-a terminat la egalitate 1 la 1.

?

Universitatea ocupa locul trei in seria a II-a a Ligii secunde. pe prilul loc este FCM Targu Mures, iar pe doi Dacia Mioveni.

Comentarii Facebook