Cristi Manea, atac fără precedent împotriva arbitrilor, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Noi nu am fost niciodată favorizați”


Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova s-a disputat duminică seară, în cadrul etapei a șaptea a play-off-ului din Superliga, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia și s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după golurile marcate de către Muhar, în minutul 66, respectiv Ivan, în minutul 69.

Cristi Manea a reușit a șasea pasă decisivă din acest sezon, însă a fost extrem de nemulțumit după această partidă. Fotbalistul este de părere că CFR Cluj este dezavantajată de către arbitrii din România.

Degeaba am dat pasă de gol, dacă primim gol din ofsaid. Noi muncim, ne rupem picioarele și vine o fază ca aceasta. Și cu Rapid, la Maglica, a fost gol valabil. Cu FCSB, am avut penalty la intrarea lui Tamm… Ok, nu mai avem nici noroc, o dăm în bară, dar… Nu știu ce să vă mai spun, suntem foarte supărați.

Noi nu am fost niciodată favorizați, dar la deciziile acestea mici au fost toate date împotriva noastră. Noi vrem să câștigăm meciurile care au mai rămas, dar nu știm, nu mai avem încredere în nimic”, a spus Cristi Manea, la flash-interviul de după meci.

Comentarii Facebook