Cristi Dulca a negat că și-ar fi înaintat demisia: Universitatea trebuie să rămână la Cluj VIDEO

 

Antrenorul U Cluj, Cristi Dulca, neagă cp și-ar fi dat demisia după ce a aflat că Anamaria Prodan mută echipa la Buzău.

 

Antrenorii știți cum sunt. Vin și pleacă. Deocamdată de ce să îmi dau demisia? Despre faza cu Buzăul prefer să nu mă pronunț până când nu se știe o poziție oficială a celor din conducere eu nu pot să îmi exprim nemulțumirea sau mulțumirea sau să iau o decizie”, a explicat Cristi Dulca. 

 

Ziariștii prezenți la baza Clujana, la antrenamentul U Cluj, i-au transmis că Anamaria Prodan a apărut la câteva televiziuni, unde a explicat că a mutat U Cluj la Buzău. ”Eu nu am vorbit cu Anamaria Prodan de ieri. Nu știu situația, dar dacă va fi așa, în momentul în care voi ști oficial că echipa se va muta la Buzău, voi lua o decizie în ceea ce mă privește pe mine personal. Din punctul meu de vedere, această echipă trebuie să joace în Cluj”.

 

Anamaria Prodan a mai declarat că au fost tensiuni între ea și antrenor. ”A fost o discuție, dar nu a fost nicio tensiune”, a declarat Dulca.

 

Circa 150 de suporteri au mers la baza de la Clujana, joi dupa-amiaza, pentru a discuta cu antrenorul și cu jucătorii despre mutarea echipei la Buzău.

 

După antrenament, suporterii s-au deplasat la Primăria Cluj-Napoca, unde au scandal lozinci împotriva conducerii clubului și au blocat traficul.

Comentarii Facebook