Ferguson, despre meciul cu CFR Cluj: Vom folosi cea mai bună echipă

 

Antrenorul echipei Manchester United, Sir Alex Ferguson, a declarat, după tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor, că va folosi cea mai bună echipă cu CFR Cluj.

 

Avem experiența meciurilor cu Galatasaray din trecut şi întotdeauna ne vom aminti bannerele cu mesajul «Bine ați venit în iad». Astfel de meciuri sunt întotdeauna dificile. Am jucat de multe ori în anii trecuți contra unor echipe portugheze, cum ar fi Benfica, Sporting și Porto, aşa că avem și experiența partidelor în Portugalia în atâtea rânduri.

 

Braga este una dintre echipele în creștere din acea țară. Evident, nu am mai jucat contra celor de la CFR Cluj dar, după experiența de anul trecut, nu vrem să mai facem greşeli stupide. Vom folosi cea mai bună echipă pentru a fi siguri că ne calificăm”, a spus Ferguson, citat de site-ul oficial al grupării britanice.

 

Fundaşul Rio Ferdinand a scris pe Twitter: ”O tragere decentă. Braga a arătat bine cu Udinese, la Galatasaray va fi o atmosferă fantastică, iar Cluj va încerca să creeze probleme”.

 

CFR Cluj va juca în grupa H a Ligii Campionilor cu formaţiile Manchester United (Anglia), Sporting Braga (Portugalia) şi Galatarasay Istanbul (Turcia).

Comentarii Facebook