Cristi Dulca: "Noi, jucatorii, domnul Walter, nu concepem o promovare artificiala, de ce sa pacalim fotbalul?"


Cristi Dulca a declarat ca echipa sa a castigat ultimele partide in teren si nu a "beneficiat" de ajutorul arbitrilor asa cum s-a vehiculat.

"Vad ca se spune ca suntem ajutati de aribtri dar am avut 3 penalty - uri pana acum, o echipa ajutata ar primi un penalty tot la doua meciuri. Noi muncim corect si profesionist si jocurile le jucam doar pe teren. Daca nu ar fi fost asa, nu pierdeam cinci puncte acasa cu doua echipe aflate pe locurile 9 si 15. Noi, jucatorii, domnul Walter, nu concepem o promovare artificiala, de ce sa pacalim fotbalul?", a declarat Cristi Dulca.

Antrenorul "sepcilor rosii, a mai spus ca intreruperile din campionat ii dau mari batai de cap si ca echipa are mult de suferit. "Din pacate urmeaza trei saptamani in care nu vom disputa nici o partida oficiala, si asta ne poate scoate din ritm. Partea buna este ca  Ionescu si Dolha pot sa isi revina macar la 80% din capacitate. Daca ar fi fost un campionat normal, fara intreruperi, alta era soarta echipei in acest moment", a mai spus Dulca.

Oficialul de la Universitatea Cluj a dat ca exemplu partida cu CSM Ramnicu Valcea si a spus ca, dupa ce a revazut partida, prima repriza "nu a fost rea, am avut doua ocazii de a marca plus ca am avut si un penalti neacordat la Danciu. In repriza a doua a meciului am jucat foarte slab, mai ales in primele 25 de minute, apoi intrarile lui Popa, Lecic si Cojocnean au schimbat in bine fata echipei si am invins pe merit", a incheiat Dulca.

Comentarii Facebook