Cristi Bud s-a casatorit la Cluj! Vezi cum arata mireasa VIDEO si FOTO

 

Cristi Bud, fostul jucator al CFR Cluj, s-a casatorit duminica, 13 noiembrie, la Catedrala Mitropolitana din Cluj-Napoca.

 

Cristi Bud si proaspata mireasa, Mihaela, au fost insotiti in fata altarului de rude, prieteni si de nasi, fundasul CFR Cluj, Gabi Muresan, si sotia acestuia.

 

Mirii au spus ca acesta a fost cel mai greu examen din viata lor, iar Cristi Bud a completat, spunand ca niciun meci nu a fost la fel de dificil. "A fost mai greu decat cu fundasii adversi. Am fost mai greu, dar sper sa avem o casnicie placuta si sa fim fericiti. Clujul este practic a doua noastra casa. De aceea am ales Clujul", a spus Cristi Bud.

 

Atacantul echipei Gaz Metan Medias a spus ca deocamdata nu va pleca in luna de miere, fiind nevoit sa amane totul pentru luna decembrie cand va fi o pauza in campionat.

 

Cristi Bud a mai fost logodit in iunie 2010 cu handbalista Gabriela Szucs, jucatoare la Oltchim Ramnicu Valcea, si a fost la un pas de nunta, dar cei doi s-au despartit.

 

Cristi a cunoscut-o pe Mihaela, actuala lui sotie, la finalului anului trecut. Petrecerea de nunta va fi organizat in clubul Obsession.

Comentarii Facebook