Cristi Bălgrădean a rămas în plan secund la CFR Cluj. Portarul e dorit de două echipe din Liga 1


Portarul Cristi Bălgrădean (34 de ani) a rămas în plan secund la CFR Cluj, după venirea italianului Simone Scuffet (26 de ani). Dan Petrescu a alcătuit o listă cu jucătorii de care ar vrea să se despartă în această iarnă, iar potrivit unor surse Bălgrădean s-ar afla pe aceasta.

Dan Petrescu a alcătuit o listă cu jucătorii de care ar vrea să se despartă în această iarnă, potrivit ProSport: Cristian Bălgrădean, Mihai Bordeianu, Cătălin Itu, Sergiu Buș, Karlo Brucic și Vito Hammershoy-Mistrati.

În acest sezon, Bălgrădean a bifat doar trei meciuri în Liga 1 și a primit trei goluri. Cristi Bălgrădean are două variante în Liga 1, FC Voluntari și UTA Arad, potrivit ProSport. Bălgrădean a fost dorit și la începutul sezonului de FC Voluntari, iar acum reprezintă o prioritate, mai ales dacă va pleca Mihai Popa, potrivit sursei citate. Cristi Bălgrădean joacă pentru CFR Cluj din iulie 2020 și a câștigat două campionate și două Cupe ale României.

Dan Petrescu, îngrijorat înaintea derby-ului cu FCSB: „Mereu au avut forţă în atac cei de la FCSB”

Înaintea meciului cu FCSB, Dan Petrescu a dezvăluit că se confruntă cu multe probleme de lot.

Mereu au avut forţă în atac cei de la FCSB, suntem conştienţi de acest lucru. Eu zic că vor juca Olaru şi Compagno la ei. La noi sunt foarte multe probleme, răciţi, suspendaţi şi accidentaţi. Sunt un pic îngrijorat pentru că în apărare avem mulţi jucători cu probleme. Sper să reuşesc să alcătuiesc o apărare decentă. 

Va fi foarte greu meciul, ei sunt în formă, au câştigat 10 meciuri din ultimele 11 în campionat. Asta înseamnă că şi-au revenit şi sunt în lupta pentru titlu, ceea ce eu mă aşteptam oricum, chiar şi când erau pe penultimul loc. Meciul cu FCSB e foarte important, dar indiferent de rezultat nu se schimbă prea multe. Mai sunt 19 meciuri, deci nu se decide nimic. Meciurile noastre cu FCSB mereu au fost strânse, aşa că şi de data asta cred că va fi unul strâns", a spus Petrescu, citat de digisport.ro.

Foto: Facebook/CFR 1907

Comentarii Facebook