Cristi Balaj se plânge de arbitrajul de la meciul U Cluj - CFR Cluj, din Cupa României


Universitatea Cluj și CFR Cluj au remizat, joi seara, pe stadionul Cluj Arena, scor 1-1, iar oficialii din Gruia spun că au fost furați.

Cristi Balaj (50 de ani), președintele lui CFR Cluj, crede că tușierul partidei din Cupa României, Daniel Mitruți, a greșit la golul înscris de cei de la ”U” Cluj în meciul de joi seara.

Respectăm competiția, aveam jucători pe care trebuia să îi vedem într-un meci oficial, iar Cupa era singura posibilitate. Au apărut nume noi, un rezultat de egalitate corect, după cum a decurs jocul.

Mitruți a reușit să inventeze ceva, dar nu aș vrea să comentez. La faza unde a ieșit gol. A reușit să strice un arbitraj bun.

Nu aș vrea să comentez, a fost o atmosferă frumoasă, mă bucur că nu au existat incidente, felicit ambele galerii”, a spus Cristi Balaj, pentru ProSport.

Dan Petrescu a spus că la meciul de duminică echipa care va marca prima va obține victoria.

Va fi un meci cu intensitate duminică și cred că cine va marca, va câștiga. Să vedem jucătorii noștri care vor intra dacă vor fi mai buni sau nu. Mi-a plăcut și de fanii lui CFR, au fost mai mulți astăzi, îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie”, a declarat Dan Petrescu, după meciul de joi seara, din Cupa României.

U Cluj și CFR Cluj au jucat joi seara în Cupă, iar duminică vor disputa meciul din Liga 1, tot pe Cluj Arena.

Comentarii Facebook