U Cluj a ținut piept campioanei în Cupa României. Scorul a fost 1-1. Dan Petrescu: ”Am fost praf!” - FOTO


U Cluj a reușit să țină piept campioanei în Cupa României și chiar să domine meciul. Scorul partidei de joi seara a fost 1-1, iar CFR Cluj ”a fost praf”, așa cum a recunoscut chiar și antrenorul Dan Petrescu.

CFR Cluj a deschis scorul rapid, prin Birligea, în minutul 2, dar apoi nu a mai jucat nimic. U Cluj a avut mai multe ocații mari în prima repriză, dar nu le-a fructificat, probabil din cauza emoțiilor. 

U Cluj a egalat în a doua repriză, după ce CFR Cluj și-a dat autogol.

U Cluj putea să câștige meciul, dar a greșit mult, în schimb atmosfera din tribune a fost dominată de galeria U Cluj. 

Duminică, 23 octombrie, urmează duelul din campionat, dintre cele două echipe.

WhatsApp Image 2022-10-21 at 00.28.07.jpeg

Nu sunt mulțumit de prestația jucătorilor. Principalul motiv e că cei de azi n-au meciuri și ritm. E singura scuză pe care o au. Bordeianu, Burcă, Buș, Mistrati au venit după accidentări, Billong, Ze Gomes au debutat. Majoritatea au arătat foarte rău, nu știu dacă s-a salvat cineva azi, poate Braun, care a intrat bine. 

Chiar dacă băteam... echipa n-a fost ce trebuie. Primele 5 minute au fost bune, restul de 40 au fost dezastru în prima repriză. În repriza a doua am mai avut două ocazii, dar tot prea puțin pentru pretențiile noastre. Nu m-a surprins U, m-au surprins jucătorii mei. Cei de la U s-au autodepășit, ai mei au jucat foarte slab. Ei au vrut, dar n-au avut ritm și nu au putut. 

De mult n-am mai certat echipa ca la pauză. Mă așteptam mai mult de la jucătorii mei, sper ca la următorul meci să nu ma dezamăgească așa cum au făcut azi. Am vrut să fac 8 schimbări la pauză, dar n-aveam cum”, a declarat Petrescu la Orange Sport.

WhatsApp Image 2022-10-21 at 00.29.02.jpeg

Atitudinea mă bucură. Cred că am arătat destul de bine. Mi-aș fi dorit să câștigăm, dar nu am fost foarte inspirați în fața porții. Am avut 3-4 ocazii foarte mari, cea a lui Bic chiar uriașă. 

I-am felicitat pentru efort, pentru atitudine. Îi felicit și pe suporteri, îi așteptăm în număr cât mai mare și în campionat. Ne ajută mult, ne împing efectiv de la spate, avem nevoie de ei.

Chiar dacă nu au folosit toți jucătorii, cei de la CFR pot alinia 3 echipe de aceeași valoare. Cei de astăzi sunt la fel de valoroși ca cei de duminică. Nu este nicio diferență. Dar și noi am stat destul de bine. 

Am început jocul rău, la primul corner am primit gol. Știam foarte bine că sunt periculoși la fazele fixe, dar nu am reușit să îi marcăm. Nu contează, îi felicit pe băieți pentru munca depusă. Știam că au doi jucători cu talie în centrul apărării. E greu să te bați cu ei la mingi înalte. Le-am cerut să joace în spatele lor, mingi centrate.

Lotul pe care l-am avut astăzi la dispoziție va fi și duminică. Sunt cei mai buni ai noștri. Mergem la hotel, ne întâlnim, mâine avem antrenament la ora 11:00. Nu avem de ce să ne plângem. Dorim să mergem mai departe și în Cupă, nu caut alibiuri, nu caut scuze”, a spus Eugen Neagoe la Orange Sport.

Comentarii Facebook