Cristi Balaj, după declarațiile critice ale tatălui lui Deac: ,,Am avut discuții cu Deac și Mandorlini/ Deac are contract până în vară și după vom vedea"


Cristi Balaj a vorbit despre scandalul izbucnit la CFR Cluj, după declarațiile dure ale tatălui lui Deac la adresa antrenorului Andrea Mandorlini. 

Tatăl mijlocașului l-a acuzat pe Mandorlini că l-ar umili pe jucător pentru că nu îl trimite în teren. 

,,Deci, în afara lipsei de respect față de el și a umilinței la care e supus, nu există comunicare.” a spus Ioan Deac în urmă cu câteva zile.

Ciprian Deac a clarificat situația și a asigurat că nu are nevoie ca tatăl său să vorbească pentru el.

,,Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înțeleg și pe tatăl meu, e subiectiv și fiecare tată de fotbalist își dorește ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa”, a explicat mijlocașul.

Cristi Balaj a vorbit despre incident și despre viitorul lui Deac la CFR Cluj. 

,,Nu i-am interzis lui Ciprian Deac să vorbească, există transparență. Oricum din punct de vedere al regulamentului nu riscă nimic, declarațiile sunt ale unui membru al familiei.

Deac are contract până în vară și după vom vedea. El face parte din familia CFR. Până să plec la meciul naționalei cu Israel, am avut discuții cu Deac și Mandorlini, dar am anumite limite, nu pot să mă implic mai mult.

Am remarcat, însă, că există respect de ambele părți.”, a declarat Cristi Balaj, pentru iAM Sport.

Ciprian Deac rupe tăcerea după declarațiile critice ale tatălui său la adresa lui Mandorlini: ,,Îmi pare rău că s-a ajuns aici pentru că nu îmi face cinste


Comentarii Facebook