România a învins Elveția, scor 1-0. Starul Elveției, plin de fair-play după eșec: „România a avut o campanie bună și merită primul loc”


România a învins Elveția, scor 1-0, a încheiat grupa I preliminară pe primul loc și va fi în urna a doua la tragerea la sorți pentru Euro 2024. Xherdan Shaqiri, extrema naționalei Elveției, i-a felicitat pe „tricolorii” pregătiți de Edi Iordănescu. 

„Trebuie să te aștepți la orice în viață, în fotbal. România a avut o campanie bună și merită primul loc. Au câștigat azi, felicitări și pentru calificare! La Euro va fi altceva, sunt multe echipe bune. Aștept turneul final, să îi văd din nou la treabă. Poate vom fi din nou în aceeași grupă. De ce nu? Îmi place să joc împotriva lor”, a declarat Xherdan Shaqiri.

kk.jpeg

S-au calificat la Campionatul European din 2024: Germania, Belgia, Franța, Portugalia, Scoția, Spania, Turcia, Austria, Anglia, Ungaria, Slovacia, Albania, Danemarca, Olanda, România, Elveția, Serbia, Cehia, Slovenia, Italia și Croația. Ultimele 3 locuri vor fi stabilite prin barajele din Liga Națiunilor.

Tragerea la sorți a grupelor Euro va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, de la ora 19:00.


Comentarii Facebook