Cosmin Irimies catre Muresan: La noi in casa, pe Cluj Arena, se intra invitat, eventual VIDEO


Directorul executiv al U Cluj, Cosmin Irimies, a raspuns la atacurile lui Iuliu Muresan cu alte atacuri: "In casa noastra se intra numai invitat, nicidecum cu forta".

Iuliu Muresan a atacat palmaresul U Cluj, spunand ca CFR Cluj are o vitrina de trofee. "Noi avem o istorie mult mai bogata si mai apreciata. Asa cum ati observat, noi ne-am ferit de a raspunde la atacuri. Chiar nu inteleg politica agresiva, dusa peste limita sportivitatii, a unora care vor sa speculeze orice. Nu as vrea sa ma cobor la un asemenea nivel, dar am si eu cateva intrebari.

Tot asa la nivel de speculatii ma nedumereste faptul ca, din cate stiu, si CFR -ul joaca pe un stadion concesionat pe care plateste o taxa de 5.000 de euro pe an pentru a juca pe acel stadion. Nu stiu daca acel contract de asociere nu poate da nastere unor speculatii. Cred ca organele statului ar trebui sa stie mai bine legea ca oricine altcineva", a declarat Cosmin Irimies.

Directorul executiv al U Cluj a fost intrebat daca stie ceva despre oferta de 20.000 de euro depusa de CFR Cluj pentru a juca pe Cluj Arena, dar a raspuns ca: "Daca au depus o oferta pentru Cluj Arena de ce nu o fac publica. Am spus-o si o repet ca normal si firesc este ca la tine in casa, cum este casa Universitatii Cluj, sa intre cineva invitat eventual, nicidecum cu forta si cu presiune si cu atacuri".

Irimies a mai adaugat ca si U Cluj a jucat trei ani in deplasare si nimeni nu i-a chemat sa joace in Gruia. "Trei ani de zile suporterii nostri faceau sute de kilometri pentru a ne vedea jucand, in conditiile in care tot la Cluj, tot statul avea un stadion. Nii prin cap nu ne-a trecut ca am putea juca in casa altcuiva, atata timp cat stim ca nu suntem doriti", a spus Irimies.

 

Vezi mai jos ce a declarat Iuliu Muresan...

Muresan: Nu ne lasa sa jucam pe Cluj Arena! In Gruia avem performanta VIDEO

Comentarii Facebook