Copiii nu vor mai avea acces gratuit la meciurile CFR din Liga Campionilor, desi la primul meci stadionul a fost pe jumatate gol

Parintii care doresc sa-si duca copiii sub 10 ani la meciurile cu Bayern Munchen si Roma vor scoate din buzunar inca 60-450 lei, in functie de locul ales.

 

Un comunicat al clubului din Gruia informeaza : "Copiii sub 10 ani nu mai beneficiaza de acces gratuit pe stadionul Dr Constantin Radulescu la partidele organizate in Liga Campionilor. Astfel, parintii insotitori vor trebui sa achizitioneze bilet separat pentru copii, indiferent de varsta lor."

 

La primul meci din Liga , cu FC Basel, aproximativ 6000 de locuri au ramas libere in tribune, desi meciul s-a desfasurat in luna septembrie, la o temperatura placuta.

 

Tinand cont ca urmatoarele doua partide pe teren propriu se vor disputa in noiembrie si decembrie, cand vremea in apropiere de miezul noptii va fi cu siguranta mult mai rece, este de asteptat ca parintii sa nu fie dispusi oricum sa-si aduca copiii mici la stadion. Adaugand la aceasta si suma considerabila pe care ar trebui sa o plateasca, probabil ca parintii isi vor lasa micutii sa priveasca la televizor partidele.

 

Surpriza este mai neplacuta pentru cei care le-au promis copiilor ca vor merge si la meciul urmator bazandu-se pe faptul ca au cumparat pachetul de bilete pentru toate meciurile.

 

 

Comentarii Facebook