Convocare surpriză la națională. Vezi cine e al 14-lea stranier din echipă


România a convocat un număr de 14 stranieri la echipa națională pentru dubla cu Andorra și Estonia din preliminariile CM 2014.

Ciprian Marica a primit vești bune. După ce a semnat cu Getafe, acesta a fost adăugat pe lista jucătorilor convocați la națională pentru dubla cu Andorra și Estonia.

"Dupa ce a semnat ieri, 27 septembrie, un contract cu Getafe CF, internationalul roman Ciprian Marica a primit azi un fax de convocare, DE PRINCIPIU, pentru ultimele doua jocuri ale nationalei noastre din cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2014.

Naţionala noastră va înfrunta Andorra (11 octombrie 2013, ora 20.30, adica 21.30 - ora Romaniei, pe Estadi Comunal din Andorra La Vella) si Estonia (15 octombrie 2013, ora 21.00, pe Arena Nationala din Bucuresti).

Marica devine, astfel, al 14-lea jucator legitimat in strainatate, care a primit un asemenea fax, selectionerul Victor Piturca urmand sa decida vineri, 4 octombrie a.c., dupa orele pranzului, numele fotbalistilor care vor primi faxuri de confirmare sau, daca va fi cazul, faxuri de revocare a convocarii initiale", precizează FRF într-un comunicat.

Comentarii Facebook