Duminica 28 Aprilie

Contestat de fani, Toni Petrea, a declarat că nu ține de funcție cu forța, după meciul cu Oțelul: „Eu nu țin de scaun”


„U” Cluj a remizat în deplasarea cu Oțelul, scor 1-1, iar suporterii „Șepcilor Roșii” i-au cerut demisia antrenorului Toni Petrea. 

Contestat de fani, antrenorul Toni Petrea (48 de ani) a declarat că nu ține de funcție cu forța. 

„Nu vreau să comentez, e părerea lor, o respect. Eu vreau doar să îmi fac treaba la echipă. Și în etapa secundă am fost întrebat despre înlocuitorii mei. Fiecare e liber să spună ceva. Am discutat cu cei din conducere, nu s-a pus problema de negocieri cu altcineva. Dacă nu vor fi mulțumiți, nicio problemă. Eu nu țin de post, de scaun”, a replicat Toni Petrea. 

Petrea spune că meciul cu oțelul a fost unul „echilibrat”

„Echilibrată partida, am încercat să ducem mingea cât mai aproape de poarta adversă, dar nu am găsit soluțiile. Nu știu ce s-a întâmplat, am primit un gol, am fost aproape să mai primim unul pe o neatenție. Am mai avut situații, dar nu foarte clare. 

Este un punct, felicit ambele echipe pentru efort. A fost un meci aprig disputat, cu intrări bărbătești. Rezultatul este echitabil. Trebuie să vedem de ce nu găsim soluții pentru a finaliza acțiunile. Asta îmi dă de gândit. 

Tot timpul e nevoie de jucători, nu avem dubluri pe anumite posturi. Avem nevoie de ceva transferuri”, a spus Toni Petrea la Orange Sport. 

Comentarii Facebook