Se fac jocuri de culise? Toni Petrea, despre zvonurile legate de venirea lui Marius Șumudică la „U”: „Nu s-a pus problema de așa ceva”


Conducătorii Universității Cluj, dar și tehnicianul Toni Petrea, neagă orice discuție despre plecarea sa de la „U”, în favoarea lui Marius Șumudică. Asta deși, în presa centrală s-a scris că Marius Șumudică (52 de ani) a refuzat să semneze contractul cu U Cluj și este în continuare liber, tocmai într-un moment în care Cristiano Bergodi (58 de ani), antrenorul Rapidului, e sub presiune din cauza rezultatelor slabe, iar Dumitru Dragomir l-a sfătuit să mai aștepte să vadă ce se întâmplă cu italianul.

Zvonurile despre demiterea lui Toni Petrea și negocierile cu Marius Șumudică s-au intensificat în ultimele zile. Toni Petrea a băgat în ședință conducerea lui „U” Cluj. 

„Nu e treaba mea, dacă cineva din conducerea clubului face negocieri cu alt antrenor. Am vrut să știu și eu care e situația, mi s-a spus că nu s-a pus problema de așa ceva. Mai multe nu mă interesează. Eu vreau să știu dacă pot să îmi duc munca în continuare la echipă. Nu mi s-a spus altceva”, a declarat Toni Petrea, care spune că a fost liniștit de conducători.

 „Da (n.r. am primit asigurări). OK, nu pot să zic că am avut un început fulminant sau foarte bun, dar totuși avem o singură înfrângere, avem 5 puncte. Jocul nu a fost în anumite momente așa cum ne dorim cu toții, însă dacă stăm și analizăm fiecare meci și gol pe care l-am primit, am avut parte și de neșansă. Dar chestia cu ultimatum…nu s-a pus problema de așa ceva”.

Comentarii Facebook