Concluzii șocante după autopsia lui Diego Maradona: A fost în agonie aproape 8 ore înainte să moară


Medicii legiști din Argentina au anunţat ultimele concluzii după autopsia lui Diego Maradona, înainte ca acesta să fie înmormântat.

Până acum s-a crezut că a fost vorba de moarte subită, un infarct miocardic provocat de un edem pulmonar acut, încă nu ar fi fost deloc aşa. Fostul mare fotbalist ar fi agonizat între 6 şi 8 ore, conform Digisport.ro.

De asemenea, în corpul acestuia nu au fost găsite urme de alcool şi nici de droguri, deşi foarte mulţi erau convinşi că nu a putut să renunţe la aceste vicii nici după operaţia pe creier.

În schimb, corpul său era plin de medicamente care îi tratau alte probleme medicale decât boala de inimă de care suferea.

Venlafaxina este un medicament antidepresiv care tratează tulburările de anxietate, Quetiapina este un antipsihotic administrat contra depresiei severe şi a unor dependenţe, iar levatiracetamul este un medicament antiepileptic care acţionează asupra sistemului nervos central şi poate provoca somnolenţă şi o scădere a reacţiilor.

De asemenea, în corpul său a fost găsit Naltexona, care blochează efectul medicamentelor opioide şi e utilizat în cazurile de alcoolism, precizează argentina.as.

Comentarii Facebook