Clujencele de la Olimpia joaca maine finala Cupei Romaniei la fotbal feminin cu FCM Targu Mures

Finala Cupei Romaniei la fotbal feminin se disputa miercuri, de la ora 16.00, pe stadionul Forex din Brasov.

 

Partida va fi arbitrata de Cristina Babadag, care va fi ajutata de Monica Rigo, Petruta Iugulescu si Cristina Bujor. Observatorul meciului este Nicolae Grigorescu, iar delegat de joc Petre Radu.

 

"Pentru un club nou infiintat cum este Olimpia Cluj, Cupa Romaniei reprezinta un obiectiv important, deorece rezultatele si trofeele construiesc istoria unui club. Indiferent insa de rezultat, toata suflarea fotbalului din Romania va avea ocazia sa observe cu aceasta ocazie frumusetea, pasiunea si eleganta fotbalului feminin", a declarat Alin Cioban, presedintele executiv al clubului Olimpia Cluj, citat de site-ul oficial al echipei, olimpiacluj.ro.

 

"Pentru Olimpia, castigarea Cupei este un lucru foarte important, deoarece ar fi primul trofeu si un trofeu castigat intr-o comopetitie cu FCM Targu Mures este cu atat mai important. Orice sportiv isi doreste victorii si trofee. Impreuna, jucatoare, conducere, suporteri si sponsori speram ca la finalul celor 90 de minute sa ne bucuram de succes, iar in calitate de capitan sa pot ridica Cupa deasupra capului", a declarat Maria Ficzay, capitanul echipei clujene.

 

Foto: olimpiacluj.ro

Comentarii Facebook