Cluj - O sportivă de 20 de ani a murit răpusă de o boală nemiloasă

 

Luisa Silaghi, 20 de ani, s-a stins din viață zilele trecute, din cauza cancerului.

 

Luisa a jucat baschet feminin la Universitatea Cluj și era studentă în anul întâi la Facultatea de Matemtică și Informatică din cadrul UBB Cluj.

 

Fosta sportivă a decedat joi, 11 septembrie, fiind plânsă de fostele colege și prieteni pe pagina ei de Facebook.

 

”Tristeţea se aşterne apăsător peste un sentiment de neputinţă. Momentul tragediei pare o glumă proastă a sorţii, un vis urât, un vis din care doreşti să te trezeşti si nu poti. Dimineaţa soarele răsare şi crezi că totul a fost doar un vis însă constaţi rapid că te confrunţi cu aceaşi nemiloasă şi cruntă veste. 

Luisa Silaghi ai fost un exemplu de luptător cu viaţa.Dumnezeu să te răsplătească din plin acolo unde tu te-ai mutat. Cei care rămân , părinţilor tai Romy si Simi , surioarei tale Briana ,rudelor, prietenilor tăi să le dea Domnul forta şi multa , foarte multa putere .O lacrimă, din suflet, tăcere şi-un mare offfff.... Sincere Condoleante !!!!”.

 

”Scriu asta cu lacrimi in ochi...si nu-mi vine sa cred ca trebuie sa fac asa ceva ...Acum ..imi amintesc fiecare zambet,fiecare joaca,fiecare cearta,fiecare raset,fiecare moment ..petrecut alaturi de tine. Impreuna am avut cea mai frumoasa copilarie..nu o sa uit niciodata cum am plans amandoua din cauza ca nu vroiam sa stam certate ..si eram doar niste copile..nu-mi vine sa cred ca te-ai dus ingerule.. Regret fiecare secunda din ultimii ani ..fiecare secunda in care nu am fost mai apropiata de tine . Always in my heart! R.I.P . Luisa Silaghi”.

 

”Inca imi amintesc primele zile de baschet impreuna... imi amintesc cat de bine ne-am inteles...Imi amintesc cum stateam impreuna pe autocar cand mergeam undeva... imi amintesc cum radeam in hohote... imi amintesc cu radeam la antrenamente ...imi amintesc cum ne prosteam... imi amintesc atatea lucruri frumoase...imi amintesc cum am plecat din Satu mare impreuna pentru baschet... imi amintesc cum erai prietena mea... Nu imi vine sa cred si de azi dimineata sunt in soc... as vrea sa spui ca e o gluma si ne-ai pacalit pe toti... imi va fi extrem de dor de tine... Ai fost o colega excelenta si o coechipiera de nota 10!!! intotdeauna te voi iubi si imi vei lipsi enorm...”.

 

Foto: Luisa Silaghi, a treia din rândul de sus, de la stânga la dreapta

Comentarii Facebook