Un sportiv clujean a obținut argintul la Campionatul Mondial de Kickbox pentru Amatori - FOTO

 

Sportivul clujean, Flavius Porutiu, legitimat la clubul MMA Transilvania, a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de Kickbox pentru Amatori, desfîșurat în Anglia, în perioada 13 - 14 septembrie.

 

La acest Campionat Mondial au participat sportivi din peste 50 de tari, competitia desfasurandu-se pe London O2 Soccerdome. 

 

Desi este un club relativ tanar, infintat in 2010, MMA Transilvania Cluj-Napoca a reusit rezultate exceptionale intr-un timp record. Toti sportivii clubului il felicita pe Flavius Porutiu, cel mai nou ViceCampion Mondial la Kickbox din Cluj-Napoca si ii ureaza mult succes la urmatoarea confruntare pe care o va avea in data de 7 noiembrie 2014 la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca in cadrul Galei professioniste de Arte Martiale – UFT Ultimate Fighting Tournament 2014.

 

Antrenorii clubului MMA Transilvania, Haidu Sebastian si Tudor Prian tin sa ii multumeasca pe aceasta cale Maestrului Horia Radulescu de la Ministry of Martial Arts din Anglia, pentru tot sprijinul acordat”, precizează reprezentații clubului MMA Transilvania. 

 

Flavius a avut anul acesta o perioada de pregatire in Anglia sub indrumarea lui Horia Radulescu. De asemenea, el a plecat la aceasta competitie inainte cu 10 zile pentru a stabili strategia de lupta pentru CM de K-1.

 

Comentarii Facebook