Cluj Crusaders se întorc învingători de la Timișoara


O nouă victorie pentru echipa de fotbal american, Cluj Crusaders după ce sâmbătă a învins, în deplasare, echipa Timișoara 89ers cu scorul 8-0.

Etapa a III-a a Campionatului Național de Fotbal American s-a disputat pe o vreme capricioasă, în Banat, și a fost cuprinsă de momente dramatice. Sportivii clujeni, Oltean Florin și Pop Dorin, au părăsit terenul de joc înainte de final, ambii fiind diagnosticați cu fractură de claviculă. Urmăriţi de ghinionul din ultimul meci al sezonului regular, cei doi vor fi indisponibili cel puţin 6 săptămâni.

Scorul a fost deschis pe finalul celui de-al doilea sfert de quarterback-ul “cruciaților”, Paul Cîrjă, printr-un touchdown, iar Alexandru Iftimi a reușit să transforme conversia. După cele 8 puncte marcate de clujeni, tabela de marcaj a rămas neschimbată până la fluierul final al meciului.

Cele două echipe se vor întâlni, din nou, în meciul care va decide campioana națională a acestui sezon. Finala ROBOWL IV se va desfășura pe stadionul Cluj Arena în data de 16 iunie 2013.

Comentarii Facebook