Cluj Crusaders - Bucharest Titans 26-24. Victorie mare în Campionatul de Fotbal American - VIDEO și FOTO


Cluj Crusaders a reușit o victorie importantă în penultima etapă a Campionatului Național de Fotbal American (CNFA 2022). Clujenii s-au impus cu 26 la 24 în fața celor de la Bucharest Titans și ocupă locul al IV-lea în clasamentul general.

Prima repriză a fost una intensă, dar a aparținut clujenilor. Aceștia au avut o serie de atacuri bune, iar scorul pauzei a fost 26 la 12 în favoarea Crusaders. În a doua repriză bucureștenii au intrat mai motivați și s-au apropiat destul de mult pe tabela de marcaj. În finalul sfertului al patrulea clujenii s-au apărat bine și au reușit să-i oprească in extremis pe cei de la Titans, în goana lor după punctele ce le-ar fi adus egalul sau victoria.

Fluierul final i-a surprins pe cei de la Crusaders în atac, după un parcurs solid al echipei ofensive clujene, ce părea că se îndreaptă spre noi puncte pentru ardeleni. Scorul final a fost 26 la 24, iar clujenii au ieșit victorioși de pe teren. 

Pentru Crusaders au marcat Florin Oltean (două touchdown-uri prin run), Răzvan Cristea (un touchdown în urma unei pase primite de la quarterback-ul Dan Crâsnic), Marian Mikacs (un touchdown în urma unei pase ce a pornit de la Dan Crâsnic) și Paul Giurculeț (două puncte suplimentare obținute prin șutarea mingii printre buturi).

Celelalte meciuri din această etapă a CNFA 2022 au fost Bucharest Rebels vs. Reșița Locomotives 62-14 și Timișoara 89ers vs. Mureș Monsters 20-54.

Victoria aceasta este una importantă întrucât deschide drumul spre play-off pentru cei de la Cluj Crusaders. Etapa viitoare va fi decisivă, dar șansele clujenilor de a se califica au crescut substanțial. În ultima etapă, Crusaders se vor deplasa la Târgu Mureș unde vor juca alături de Mureș Monsters. Reșița Locomotives va primi vizita celor de la Timișoara 89ers, iar cele două echipe din București se vor înfrunta între ele. Vă invităm să urmăriți aceste meciuri din tribune sau de pe link-urile de livestream ce vor fi publicate pe paginile de Facebook ale echipelor.

Meciul poate fi văzut mai jos.



Comentarii Facebook