Claudiu Niculescu: "Sincer nu ma asteptam sa invingem pe Dinamo. Trebuie sa ramanem modesti"


Claudiu Niculescu a declarat ca nu se astepta ca U Cluj sa invinga Dinamo. Atacantul crede ca daruirea a fost arma forte a clujenilor, care au jucat cu o echipa "cu o forta ofensiva deosebita".

"Sincer, nu ma asteptam sa invingem pe Dinamo, dar speram. Urma sa jucam cu una dintre cele mai tari echipe din Romania, o formatie cu o forta ofensiva deosebita. Erau foarte in forma, dar uite ca ne-a iesit. Daruirea noastra a fost cheia succesului la acest joc. Dupa primele doua etape eram cu totii dezamagiti pentru ca nu obtinuseram nici un punct. Iata ca de patru meciuri suntem in crestere, am acumulat mult, insa trebuie sa ramanem la fel de modesti si sa muncim la fel de mult", a declarat Claudiu Niculescu, intr-un interviu acordat site -ului oficial al echipei.

Atacantul a vorbit cu modestie si despre cele patru goluri inscrise pana acum in campionat.
 
"Nu mi-am propus niciodata sa dau un anumit numar de goluri, dar daca marchez, cu atat mai bine. Echipa trebuie sa fie in prim-plan, prin joc si rezultate. Asta este cel mai important", a mai completat jucatorul.

Despre functia de antrenor secund de la Universitatea Cluj, Niculescu a spus ca este onorat.

"Mi-a fost facuta aceasta propunere, sunt onorat si am acceptat pentru ca usor-usor trebuie sa ma pregatesc si pentru viitor. Voi incerca sa il ajut cum pot mai bine pe domnul Pana, dar in acelasi timp sunt si jucator si asa vreau sa fiu perceput in primul rand", a completat "Clau-gol".

Comentarii Facebook