Miercuri 24 Aprilie

Anamaria Prodan, terfelită pe Facebook după conflictul cu Niculescu: Facea sex pentru un trening!


Anamaria Prodan a fost desființată pe Facebook de impresarul Dumitru Tudor, după scandalul cu Claudiu Niculescu.

"Fotbalul din România a ajuns în ultimul hal. Dacă o persoană care nu are nici o legătură cu fotbalul a ajuns să-l facă în toate felurile pe unul din marii fotbalişti ai Romaniei, Claudiu Niculescu, înseamnă că am ajuns în cea mai rea ipostază.

O mare vină o am şi eu că am contribuit ca această "Specie" să ajungă în fotbal. M-am certat cu toată lumea pentru ea, nu vorbesc cu Victor Becali de 4 ani din cauza ei! A băgat femeile la treabă şi aş vrea să mă contrazică, ştie ea cînd era pe la Vox Maris! Ea a avut cel mai mare preţ al unei femei din România, dar s-a culcat cu un bărbat pentru un trening. Eu nu am vrut niciodată să o atac în halul acesta, dar a depăşit toate limitele posibile jignindu-l în halul în care l-a jignit pe Claudiu Niculescu.

Nici măcar nu este patronul echipei ca să spună că îl dă afară pe Niculescu. I-a adus ultimele ciurucuri de jucători din România care nu au jucat de foarte mult timp pe nicăieri, şi cere performanţe.

Mai demult, înainte de a intra în emisiunea de la CanCan TV, se ruga de mine să nu zic nimic despre ea, că rezolvă problemele pe care le avem noi doi, dar văd că ea nici pînă astăzi nu a rezolvat nimic", a scris Dumitru Tudor.

Comentarii Facebook