Claudiu Niculescu, despre rivalitatea U Cluj - CFR Cluj: Sper sa terminam peste ei in campionat VIDEO


Capitanul U Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat ca rivalitatea cu CFR Cluj va exista atata timp cat cele doua echipe vor exista.

"Rivalitatea dintre U Cluj si CFR a fost si va exista intotdeauna. Atata timp cat cele doua vor rezista, va rezista si rivalitatea intre suporteri. Speram ca si in acest sezon sa terminam mai sus in clasament, adica peste ei, cum s-a intamplat si sezonul trecut. Dar, repet, nu trebuie sa ne hazardam la vorbe mari. Important este nu sa terminam peste CFR, nu sa batem nu stiu pe cine, important este ca Universitatea Cluj sa isi indeplineasca obiectivele. Repet, pentru acest suporteri minunati", a spus Claudiu Niculescu.

Jucatorul a afirmat ca U Cluj trebuie sa tinteasca in sezonul 2011 - 2012 la varful campionatului pentru a juca in cupele europene.

Claudiua Niculescu si nlotul U Cluj a fost prezentat intr-o ceremonie speciala, care a avut loc, joi seara, in Piata Unirii.

 

Vezi si...

Claudiu Niculescu, la prezentarea lotului U Cluj: Sper sa jucam in cupele europene VIDEO

Noul U Cluj, prezentat in Piata Unirii! Fanii au creat o atmosfera incendiara VEZI CEREMONIA DE PREZENTARE A LOTULUI U CLUJ VIDEO

Comentarii Facebook