Claudiu Niculescu, la prezentarea lotului U Cluj: Sper sa jucam in cupele europene VIDEO


Capitanul U Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat la ceremonia de prezentare a lotului, joi seara, in Piata Unirii, ca spera ca echipa sa joace in cupele europene.

"Scopul meu este ca la sfarsitul anului sa ne putem bucura noi impreuna cu acesti suporteri minunati de o calificare in cupele europene.

Acesti suporteri merita performante mari. Eu cred ca echipa poate si sper ca si de data aceasta sa se adevereasca previziunile pe care le-am facut in iarna, cand am spus ca Universitatea Cluj are un lot pentru a termina in primele 10 echipe din campionat. S-a intamplat asa si sper ca si la anul sa imi aduceti aminte de ceea ce am spus acum. Eu cred ca Universitatea Cluj are puterea de a-si indeplini obiectivul", a spus Claudiu Niculescu.

Patronul U Cluj, Florian Walter, a anuntat ca, pentru sezonul 2011-2012, obiectivul echipei este clasarea pe locurile 1-5.

"Inainte de a fi optimist sunt si un tip realist. Indeplinirea obiectivului este un lucru foarte greu, dar nu imposibil. Mai intai sa demonstram pe teren. Ceilalti vad U Cluj drept o candidata la titlu pentru ca toti vad ce se intampla aici. Toata lumea vede ca vom juca pe un stadion, care dupa National Arena este cel mai bun din tara, vad ce suporteri avem aici si ce investitii se fac. Au vazut si jocurile noastre din meciurile amicale si asta i-a speriat", a mai afirmat Claudiu Niculescu.

 

Vezi si...

Noul U Cluj, prezentat in Piata Unirii! Fanii au creat o atmosfera incendiara VEZI CEREMONIA DE PREZENTARE A LOTULUI U CLUJ VIDEO

Comentarii Facebook