Claudiu Niculescu: Bornescu va fi sanctionat drastic. Cadu a facut semne obscene galeriei U Cluj


Antrenorul U Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat ca portarul Mircea Bornescu va fi aspru sanctionat pentru iesirea de dupa penalty -ul inscris de cadu. 

"Cand ma iesit la vestiar si eu si nea Ando am incercat sa ii despartim pe jucatori. Eu pe ai mei si nea Ando pe ai lui. Am mers cu nea Ando si cu observatorii si le-am explicat ca nu este normal ce a facut Cadu, el a spus ca nu e normal nici ce a facut Mircea Bornescu. Portarul nostru va fi sanctionat drastic, dar asta nu scuza cu nimic iesirea lui Cadu. Am vazut, e normal ca dansii sa isi apere proprii jucatori. Nu e, insa, normal ca el sa faca semne obscene si sa ii injure pe suporteri. Ce credeti ca facea in fata tribunei, le spunea poezii de dragoste?

Credeti ca daca nu era agresat de Bornescu, credeti ca Ricardo Cadu era eliminat? Eu cred ca a facut acest gest premedidat, pentru ca stia ce simt jucatorii Universitatii si suporterii fata de el. Stia ca sunt tensiuni foarte mari si ca sa faci un asemenea gest e clar ca vrei sa iasa violenta si ceva scandal.

Cadu a incitat la violenta. Se face o comparatie intre gestul lui Ronaldo la meciul cu Barcelona. Ronaldo a facut un gest la calm. Cu ce a incitat Ronaldo?", a explicat Niculescu, la conferinta de presa de miercuri.

Comentarii Facebook