U Cluj il da afara pe maseurul Liviu Ciuca, agresorul lui Cadu


Presedintele Consiliului de administratie al U Cluj, Felix Grigore, a anuntat ca a propus desfacerea contractului de munca in cazul maseurului Liviu Ciuca, cel care l-a lovit pe Cadu pe tunel.

"Din raportul partidei reiese ca arbitrul Alexandru Tudor a oprit meciul pe motiv ca cele doua echipe s-au incaierat. Alexandru Tudor a notat ca au avut loc cateva altercatii. O altercatie cand Cadu a instigat publicul, a doua cand a fost lovit pe tunel de o persoana neidentificata si a treia pe sala de pe culoarul spre vestiar. Nu este vorba despre o persoana neidentificata, ci despre Liviu Ciuca, care trebuie sanctionat de comisia de disciplina.

Noi il cercetam. Eu am propus desfacerea contractului de munca", a spus Felix Grigore, la conferinta de presa de miercuri dimineata.

Acesta a mai subliniat ca "era normal ca partida sa fie continuata. Eu am solicitat formarea celulei de criza: reprezentantul jandarmeriei, observatorul partidei si procurorul si am stabilit ca nu sunt probleme din punct de vedere al securitatii jocului. Arbitrul Tudor ne-a spus, in discutia avuta, ca nu mai poate continua jocul pentru ca jucatorii s-au incaierat si ar trebui sa acorde mai multe cartonase rosii de o parte si de alta si oricum jocul nu mai poate continua".

Meciul a fost oprit in minutul 27, dupa ce Cadu a fost agresat in tunelul care face legatura intre teren si vestiare.

Decizia finala in acest caz va apartine comisiei de disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal.

 

Ei sunt cei care l-au batut pe Cadu in tunel: Liviu Ciuca, un suporter, iar Dan Tocaci l-a scuipat FOTO

Comentarii Facebook