Citeste adevaratul motiv pentru ca Walter mai sta la U Cluj! Si-a dus toti jucatorii la Petrolul, dar joaca la U Cluj cu juniorii


Florian Walter va mai ramane actionar la U Cluj pana in toamna, cand Liga Profesionista de Fotbal (LPF) va repartiza cluburilor drepturile de televizare.

Walter detine pachetul majoritar de actiuni la U Cluj si a anuntat ca a investit suma de 17 milioane de euro in perioada petrecuta la Cluj. "N-o sa fiu actionar la Petrolul. Eu le ofer doar jucatorii. Financiar nu ma implic nici acolo. Voi ramane actionar la "U" Cluj, dar voi duce jucatorii la Petrolul, pentru ca eu nu le mai platesc contractele pe care le au la Cluj", a afirmat Walter.

In sezonul 2009 - 2010, Universitatea Cluj a terminat pe locul 8 si a primit 1,8 milioane de euro, astfel ca si acum Walter ar trebui sa incaseze circa 2 milioane de euro.
 

Claudiu Niculescu ramane la U Cluj! Vezi cat castiga Adrian Cristea la U

 

Surse din apropierea echipei au precizat pentru Stiri de Cluj ca abia dupa ce in conturile echipei vor intra acesti bani, Florian Walter va pleca la Petrolul Ploiesti.

 

Florian Walter isi da arama pe fata: "Sper ca U Cluj sa se salveze de la retrogradare!"

Comentarii Facebook