Cupa Liceelor 2012: S-a stabilit tabloul "optimilor"


Faza grupelor s-a incheiat la Cupa Liceelor la fotbal. S-au inregistrat meciuri pierdute la "masa verde", diferente mari de scor sau chiar calificari ratate in ultima secunda.

Joi, 24 mai, s-a decernat primul trofeu la "Cupa Liceelor - 2012". Elevii de la "Samuel Brassai" au primit trofeul "fair-play" dupa gestul din prima zi a competitiei, atunci cand au refuzat sa castige partida cu "Nicolae Balcescu" la masa verde, iar dupa ce si-au asteptat adversarul 60 de minute au pierdut pe teren, scor 1-5, rezultat care i-a costat calificarea.

Ziua a inceput cu un rezultat decis la "masa verde". Elevii de la "Victor Babes" au castigat cu scorul de 3-0 pentru ca cei de la "Nicolae Balcescu" nu au prezentat foaia cu vizele medicale. Victoria cu 3-0 nu a fost suficienta pentru elevii de la "Victor Babes" care au ratat calificarea in optimi la golaveraj.

In celalalt meci al Grupei E, "Augustin Maior" au demonstrat ca sunt cea mai buna echipa din grupa si au castigat ultimul meci, scor 6-2, in fata celor de la "Samuel Brassai".

In urma acestor rezultate "Augustin Maior", cu 9 puncte, si "Nicolae Balcescu" cu 6 puncte s-au calificat in "optimi".

O alta partida interesanta a fost duelul dintre "Iulian Pop" si "Mihai Eminescu". Cele doua echipe se aflau la egalitate de puncte, iar cine se impunea in duelul direct optinea calificarea in "optimi". Liceenii de la "Mihai Eminescu" au inceput mai bine partida si s-au instalat la conducere, scor 2-0, dupa doua goluri inscrise pe fondul greselilor din defensiva celor de la "Iulian Pop". Elevii antrenati de Ilie Lazar au revenit in joc si au restabilit egalitatea, dar s-au vazut invinsi la final, scor 4-5, si au pierdut calificarea in "optimi".

In celelalte partide disputate astazi s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Anghel Saligny - Inocentiu Micu 7-1
Janos Szigmond - Apaczai 0-10
Protectia Mediului - Gheorghe sincai 2-0
Edmond Nicolau - Raud Stanca 6-2
Eugen Pora - Samus 5-1
Ana Aslan - George Cosbuc 2-2

Vineri, 25 mai, se vor disputa toate meciurile din cadrul optimilor de finala dupa urmatorul program:


Ora 9:00 - Emanuel - Samus
Ora 9:45 - Alexandru Borza - Eugen Pora
Ora 10:30 - Anghel Saligny - Mihai Eminescu
Ora 11:00 - Gheorghe Baritiu - Augustin Maior
          Ora 11:15 - Apaczai - Edmond Nicolau
Ora 12:00 - LPS - Protectia Mediului
Ora 12:45 - Gheorghe Lazar - Informatica
Ora 13:30 - Lucian Blaga - Nicolae Balcescu

Comentarii Facebook