Claudiu Niculescu ramane la U Cluj! Vezi cat castiga Adrian Cristea la U


Claudiu Niculescu va ramane antrenor la U Cluj, cu toate ca Florian Walter va pleca la Petrolul Ploiesti si duce cu el multi fotbalisti.

"Claudiu vrea sa ramana. El va continua la Cluj. Mai sunt cativa baieti care vor ramane", a spus Florian Walter, potrivit prosport.ro.

"Am bagat 17 milioane de euro in echipa. Un om destept stie cand sa se retraga ca sa nu piarda mai multi bani", Florian Walter, care a dezvaluit ca Adrian Cristea incasa la Cluj 15.000 de euro pe luna, cel mai mare din tot lotul.

 

De echipa s-ar fi interesat patronul RDS&RCS, Zoltan Teszari, care ar avea resursele pentru a investi si pentru a sustine Universitatea in Liga 1.

Echipa a fost deja decimata de Florian Walter. Din informatiile existente pana acum, au ramas numai 9 jucatori: Pele, Mendy, Szukala, Cojocnean, Hoban, Pacurar, Bostina, Niculescu si Marinescu, restul avand in contract stipulat ca, daca Florian Walter pleaca de la U Cluj, devin jucatori liberi de contract sau pleaca cu Walter daca le face oferta. Citeste mai departe...

 

Florian Walter isi da arama pe fata: "Sper ca U Cluj sa se salveze de la retrogradare!"

Comentarii Facebook