Marti 4 August

Ciprian Deac: CFR Cluj schimbă antrenorii pe bandă rulantă

 

Jucătorul CFR Cluj, Ciprian Deac, susține că s-a obișnuit ca antrenorii să fie schimbari frecvent. 

 

De când sunt la CFR m-am obișnuit să schimbăm antrenorii pe bandă rulantă sau jucătorii! CFR e un club la care se vrea performanță și având o situație financiară bună își permite să cumpere jucători buni, să aducă jucători de afară și nu prea s-a avut răbdare cu jucătorii tineri.

 

În momentul de față avem mulți tineri care vor veni din spate. O să vedeți pe viitor că există resurse la CFR. Față de anii trecuți li s-au dat șanse. Erau momente acum câțiva ani când pe teren erau doar jucători străini pe teren. Tinerii de azi au șanse foarte mari! Când eram eu de vârsta lor, mă rugam să fie suspendați 2-3 jucători, să pot și eu intra câteva minute. Acum au șanse pentru că s-a schimbat și regulamentul. Ei trebuie să înțeleagă că fotbalul nu e doar talent, e mai multă muncă pentru că s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Se joacă mult mai în viteză, mai în forță și eu cred că partea fizică domină”, a spus Deac, într-un interviu acordat Fanatik.

 

El a comentat și schimbarea antrenorului la început de campionat, după 3 meciuri. ”După trei meciuri să se facă schimbări atât de masive... Ce să mai zic? Eu sunt de părere că în fotbal trebuie să ai răbdare și e foarte greu să faci o echipă peste noapte. Nu știu dacă a fost o schimbare bună. Pot să spun că Edi Iordănescu este un antrenor foarte bun, mi-a plăcut să lucrez cu dânsul. Și cu Toni Conceicao am mai lucrat. Îmi place foarte mult cum gândește, îmi plac metodele sale de antrenament și ținând cont de faptul că suntem pe locul doi în campionat, cu șanse importante la titlu, suntem pe un drum bun. Nu pot să spun că s-a făcut bine că s-a schimbat antrenorul sau nu. Eu cred că în fotbal e bine să ai răbdare și să construiești.

 

Pentru noi a fost o lovitură, pentru că nu știam nimic. Nu se auzise nimic înaintea meciului cu Malmo. De asta a fost un mic șoc, nimeni nu se aștepta. Așa repede nu mi s-a întâmplat niciodată în carieră, să plece antrenorul după o etapă. Parcă am prins trei etape cu Dusan Uhrin, după o victorie 3-0 cu Vasluiul. Trei sau patru etape”, a mai spus fotbalistul.

Comentarii Facebook