CFR Cluj l-ar vrea înapoi pe Dan Petrescu, dar ”bursucul” e plătit regește în China

 

Noul conducător al CFR Cluj, Marian Copilu, l-ar vrea înapoi pe banda tehnică a echipei pe Dan Petrescu. Lucrurile sunt greu de realizat pentru că salariul lui Super Dan este colosal. 

 

Dan Petrescu încasează un salariu de 5 milioane de euro pe an, iar dacă nu retrogradează va mai primi încă 3.

 

Dacă rămâne în prima ligă, Dan Petrescu va încasa o sumă foarte, foarte mare. O să ajungă la o sumă în jur de 8 milioane de euro anul viitor, dacă va menține echipa. Facem supoziții cu Dan Petrescu, că revine la CFR Cluj, pentru că el nu vrea să renunțe! În plus, nici chinezii nu au de gând să se despartă de el”, a spus Bogdan Mara, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

 

Sansele echipei Guizhou Zhicheng de a se salva suntfoarte mici, fiind tot pe ultimul loc. ”Eu știu mai multe. El are acolo un contract foarte bun, mai are un an din iarnă, așa că este legat. E un contract mare, care se va derula chiar dacă va retrograda. Nu este condiționat de rezultat iar până acum din discuțiile mele cu Dan, și vorbesc destul de des cu el, nu i s-a transmis că nu ar mai fi dorit la echipă din iarnă”, a mai spus Mara, la Digi Sport.

 

Ciprian Deac, vedeta celor de la CFR Cluj, a comentat și el o eventuală venire a lui Dan Petrescu: ”Nu știu nimic. Doar ce am citit din presă. V-am spus, sunt la CFR de foarte mulți ani și aici s-au schimbat mulți antrenori. Deci totul e posibil”, conform Fanatik.

Comentarii Facebook