Cine poate fi adversara CFR Cluj în turul I preliminar Champions League. Moș Crăciun a venit mai devreme pentru clujeni


UEFA a anunțat care sunt cele cinci echipe din care se va alege adversara celor de la CFR Cluj pentru turul I preliminar Champions League. Care va fi echipa cu care va juca CFR CLuj se va ști în 14 iunie, la ora 13:00, când e tragerea la sorți.

CFR Cluj va juca contra uneia dintre campioanele:

FK Sutjeska Niksic (Muntenegru) - lot evaluat pe Transfermarkt la 3,83 milioane de euro. N-a depășit niciodată turul II preliminar UCL. Cel mai aproape de grupele unei competiții europene a fost în 2019, fiind eliminată în turul III Europa League de Linfield.

Shakhter Soligorsk (Belarus) - lot evaluat pe Transfermarkt la 13,63 milioane. Nu s-a calificat niciodată în grupele unei competiții europene. În preliminariile Champions League a fost de două ori, eliminată de fiecare dată încă din primul tur.

Tobol (Kazahstan) - lot evaluat pe Transfermarkt la 11,13 milioane. A mai participat o singură dată în preliminariile UCL, sezonul 2011/12, când a capitulat în fața celor de la Slovan Bratislava (0-2, 1-1).

FC Pyunik Yerevan (Armenia) - lot evaluat pe Transfermarkt la 5,96 milioane. Niciodată în grupele europene, a fost ultima oară în preliminariile Ligii acum 7 ani, în 2015 (0-6 la general cu Molde).

KF Tirana (Albania) - lot evaluat pe Transfermarkt la 6,3 milioane. Cel mai recent în preliminariile Champions League a participat în 2020 (1-2 cu Steaua Roșie Belgrad, turul II).

Sursa: Gsp.ro

Comentarii Facebook