Miercuri 17 Aprilie

Chivu: "Cel mai mare regret al meu e ca nu am mers la Campionatul Mondial si posibil sa nici nu ajung vreodata"


Capitanul echipei nationale, Cristi Chivu, a marturisit astazi la CLuj ca cel mai mare regret al sau este ca nu a jucat la Campionatul Mondial, deoarece este foarte posibil ca pe cel din 2014 sa nu il mai prinda.

"Mi-ar placea ca nationala sa joace din doi in doi ani la turneele finale. Nu stiu ce va fi peste patru ani, din cauza varstei. Cel mai mare regret e ca nu am fost si posibil nu voi merge vreodata la Mondiale", a marturisit Cristi Chivu.

Jucatorul de la Internationale Milano sustine ca fotbalul din Romania ar putea avea o sansa, doar daca vor fi crescuti tineri talentati.

"Asta e realitatea, trebuie sa muncim, sa ne sacrificam. In Romania se face o adevarata tragedie cu fotbalul, dar noi, fotbalistii suferim cel mai mult. Criticile sunt bune cand nu sunt rezultate, dar la noi e foarte mult negativism in jurul fotbalului. Trebuie sa promovam tinerii si sa crestem, nu sa criticam", a mai afirmat jucatorul.

Chivu a mai spus ca este alaturi de colegul de la Inter, Wesley Sneijder, pe care "il sustin inca din primul meci de la CM si sper ca va castiga Balonul de Aur si Mondialul".

Comentarii Facebook