Cristi Chivu s-a fotografiat si a dat autografe fanilor care l-au asaltat la startul turneului de la Baza Unirea - VIDEO si FOTO


Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristi Chivu, a fost asaltat de fani la debutul turneului final de fotbal amator Bergenbier.

Chivu a participat la o conferinta de presa si a dat lovitura de start a campionatului, gazduit de Baza Unirea din Cluj-Napoca.

Sute de clujeni l-au luat pe "sus" pe jucatorul de la Internationale Milano si au vrut sa se fotografieze cu el sau i-au cerut autografe.

"Este foarte frumos ce se face aici, faptul ca sunt tineri care joaca fotbal si fac miscare. Este o pasiune pe care romani o gusta din plin, dovada aceste echipe care vin din toata tara la acest turneu. In realitate, intre noi care facem fotbal profesionist si acesti tineri nu este nicio diferenta, pasiunea ne uneste", a declarat Cristi Chivu la startul campionatului.

Turneul organizat de Bergenbier a inceput la ora 13.00, la Baza Unirea, va continua pana in 11 iulie. La start s-au adunat echipe din 23 de judete din tara care au castigat competitiile locale din Liga Nationala de Fotbal Amator.

Comentarii Facebook