CFR, nevoită să scoată banii din buzunar. Ce sumă trebuie să achite formația lui Dan Petrescu pentru un proces pierdut la Judecătoria Cluj


Campioana României a pierdut procesul cu agenția de turism Wens Travel, CFR trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Clubul lui Dan Petrescu a fost dat în judecată de agenția de turism Wens Travel pentru o datorie de 100.569.12 lei.

Agenția de turism menționată a asigurat campioanei României servicii turistice precum bilete de avion, servicii de cazare în țară și în străinătate și rent-a-car.

Clujenii nevoiți să achite penalizări serioase

Clujenii și-au achitat între timp datoriile față de agenția de turism, însă cele două părți nu s-au înțeles în privința unei facturi din cele 16 emise. Astfel, procesul a mers mai departe, iar Judecătoria Cluj a decis că CFR Cluj trebuie să plătească suma de 565 de lei reprezentând debitul principal neachitat, 200 de lei cheltuieli de judecată și suma de 7.823,22 lei cu titlul de panalități de întârziere. Ardelenii trebuie să achite aceste sume în termen de 30 de zile, notează prosport.ro

Campioana României are probleme și cu foștii jucători. Pentru că nu i-a plătit la timp salariile lui Denis Ciobotariu (23 de ani), CFR Cluj trebuie să achite salariile restante pentru Denis Ciobotariu, actualul fundaș de la FC Voluntari, potrivit sursei citate. 

Comentarii Facebook