CFR Cluj și-a inaugurat magazinul cu suveniruri. Echipa a întârziat la eveniment VIDEO

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a inaugurat magazinul de suveniruri al echipei, dar elevii lui Ioan Andone au întârziat la eveniment. ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!”, a spus gluming Mureșan.

 

Din păcate echipa nu a ajuns la timp pentru că s-a prelungit antrenamentul și e important să ne pregătim pentru Champions League și ca să citez un clasic al fotbalului ”Să fim lăsați să ne pregătim pentru Champions League”. E o glumă. Echipa va veni și va da autografe”, le-a spus Mureșan celor adunași la magazinul din Sigma Shopping Center. 

 

Președintele CFR Cluj a mărturisit că îi era rușine de câte ori îl întrebau suporterii de unde pot cumpăra un tricou, iar el nu avea ce să spună.

 

Toate cluburile mari, și noi suntem deja un club mare, au magazine în care se găsesc atât tricourile originale de joc, replici și plus obiecte promoționale. Mă bucură că s-a deschis acest magazin și că se va deschide cu ocazia meciului cu Basel și cel de la stadion, care va fi tot așa un magazin foarte frumos. Gama de obiecte promoționale se va lărgi foarte mult. Acum sunt câteva, dar vor fi mult mai multe în următoarele săptămâni, așa încât magazinul nostru să arate ca cele de la cluburile de afară. 

 

Îmi era rușine când veneau suporteri și întrebau unde este magazinul și nu aveam ce să le oferim. La magazinul de la stadion va fi și o presă care o să inscripționeze la tricoul original numele jucătorului preferat sau al persoanei care cumpără tricoul”, a precizat Iuliu Mureșan. 

Comentarii Facebook