Ronny și Vass accidentați grav. Mureșan: Ronny lipsește 8 luni, iar Vass 2 luni VIDEO

 

Președintele CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a anunțat că Adam Vass și Ronny s-au accidentat grav.  

 

Cu accidentații am vești foarte proaste. Meciul cu Rapid ne-a costat enorm. Dacă nu îl jucam era mai bine pentru noi, în glumă spun asta. Dacă ne prezentam la meci și pierdeam cu 3-0 eram mult mai mulțumit pentru că Ronny e accidentat la genunchi foarte grav. Are rupte ligamentele încrucișate. Este cea mai gravă accidentare posibilă la un fotbalist. Iar pe Adam Vass, care juca din ce în ce mai bine l-a călcat Grigorie și are o fractură de metatars cinci. Ronny va sta 6 - 8 luni, iar Vass va sta poate 2 luni. Azi am mai primit o veste nu prea bună. Că Deac mai trebuie să stea încă trei săptămâni cu orteză și nu are voie să înceapă antrenamentele.

 

Avem, pe lângă cei trei accidentați, și pe Ganea care va începe antrenamentele normale de luni, dar avem patru atacanți care sunt accidentați și va trebui să găsim o soluție să umplem acest gol imens lăsat în chipă de lipsa celor patru jucători”, a declarat Iuliu Mureșan. 

 

Pantelis Kapetanos se antrenează și va juca în meciul cu FC Basel. ”Trage și tragem și noi de el. A rămas singurul atacant deocamdată. Avem niște transferuri în vedere și sperăm să ne iasă până în data de 2 septembrie când este ultima zi”, a mai spus Mureșan.

Comentarii Facebook