Marti 7 Februarie

CFR Cluj nu mai poate juca în Gruia, Cluj Arena e o variantă pentru următoarele meciuri! Balaj: „Am rămas stupefiat”


CFR Cluj riscă să nu mai poată juca pe propriul stadion, cel puțin o perioadă de timp. Președintele campioanei, Cristi Balaj, a explicat ce s-a întâmplat după meciul cu Ballkani, din deplasare, scor 1-1.

Am avut o surpriză neplăcută la întoarcerea din Kosovo, am rămas stupefiat când am văzut cum arăta gazonul la întoarcerea în țară. În 5 zile s-a degradat incredibil. Am chemat specialiști și au spus că e o boală și o combinație de factori climatici și astfel această boală s-a răspândit galopant pe o mare parte din teren, aproape pe toată suprafața.

S-au efectuat toate tratamentele spuse de specialiști, am încercat să obținem maximum, oamenii au stat la stadion de dimineața până seara, iar cei de la UEFA au fost informați. Am văzut că Mirel Rădoi a fost dezamăgit la meciul cu Craiova, într-adevăr, dar nu poți să te lupți cu astfel de evenimente care nu pot fi controlate, chestiuni meteo.

Mai avem și Europeanul de tineret găzduit de noi, iar pauza competițională e singura portiță să schimbăm gazonul. UEFA ne-a permis, sper sa avem și sprijinul FRF, atunci când vom găzdui Campionatul European. De luni vom face tot ce depinde de noi să înlocuim gazonul", a spus Balaj, la Liga Digisport.

Poate fi stadionul rivalei "U" Cluj o variantă?

În contextul situației create, CFR Cluj ar urma să joace în deplasare meciurile de "acasă", iar una dintre variante este chiar arena marii rivale locale, FC Universitatea Cluj, Cluj Arena.

În data de 1 octombrie vom juca acasă cu Petrolul, dar rămâne de văzut ce stadion vom alege. Avem Cluj Arena, dar în semn de respect, nu dorim să tensionăm situația mai mult decât este acum. Dacă ne vor permite, vom evolua acolo, dar dacă nu, vom găsi alt stadion. Mai există Mediaș, Bistrița, Baia Mare, Alba Iulia, rămâne de văzut", a precizat Balaj.

Boc nu vrea bătăi și scandaluri la meciul U Cluj - CFR Cluj: Toți suntem Cluj

Primarul Emil Boc se așteaptă ca derby-ul Clujului, dintre Universitatea și CFR, să fie unul civilizat, fără altercații.

În octombrie urmează meciul U Cluj - CFR Cluj și sper să fie un model de civilizație la Cluj, în care fiecare să își susțină echipa prin prezența la stadion, dar să fie un model. Aici este un test al maturității și cred că toți clujenii îl vor trece cu brio și mă adresez ambelor cluburi și galerii să ne respectăm reciproc. Până la urmă toți suntem Cluj și toți facem imaginea Clujului.”, a declarat Boc.  

Comentarii Facebook