CFR Cluj nu mai lasa Steaua sa joace pe stadionul din Gruia! Vezi ce spune Muresan


Steaua nu mai este binevenita pe stadionul CFR Cluj, a anuntat presedintele gruparii, Iuliu Muresan.

Steaua va juca in 16 februarie cu Twente Enschede, dar dupa acest meci gazonul de pe "National Arena" ar urma sa fie schimbat, asa ca Gigi Becali va trebui sa gaseasca un alt stadion.

Daca Steaua se califica mai departe, singura locatie in care ar putea juca este stadionul "Dr. Constantin Radulescu", dar Iuliu Muresan se impotriveste. "Gigi Becali nu mai poate face nimic ca Steaua sa joace la Cluj in Europa. Ar trebui sa vorbeasca mai putin. M-a suparat pentru ca noi ne-am purtat foarte frumos.

Nu e responsabil, a declarat ca i-a zis Borcea ca i-am fi spus ce arbitri avem noi. Niciodata nu am vorbit cu Borcea despre asa ceva, am inteles ca si Borcea ar fi confirmat ca nu e adevarat. Ma mir cum poate sa lanseze asemenea lucruri care nu acoperire in realitate, sa spuna ceva ce eu nu am zis. E incalificabil!

Despre CFR se vorbeste putin si atunci se face in mod negativ, dar asta nu conteaza! Ne intareste!", a spus Iuliu Muresan, la GSP TV.

Steaua a jucat in 2011 doua meciuri pe stadionul din Gruia, iar Gigi Becali a tinut sa le multumesca lui Iuliu Muresan si Arpad Paszkany pentru conditii si ospitalitate.

Comentarii Facebook