Miercuri 8 Aprilie

CFR Cluj îi cheamă gratis pe elevi la meciul cu SEVILLA. Ce condiții sunt


CFR Cluj îi cheamă gratuit pe elevi la meciul cu Sevilla, joi, 20 februarie, pentru a se asigura că va avea stadionul arhiplin. 

Ești elev? Ia-ți colegii și hai în mod organizat pe stadion la meciul cu Sevilla de joi, 20 februarie, ora 19:55!

Pentru a putea avea acces gratuit la acest meci, grupul trebuie să fie format din minim 5 elevi și un adult însoțitor. Exemplu: O clasă cu 20 de elevi minori poate să aibă alături maxim 4 adulți însoțitori.

Trimite-ne solicitarea ta scrisă la adresa de email ticketingcfr1907@yahoo.com, spune-ne ce școală/clasă reprezinți, câți elevi vor fi (minim 5) și numele adulților însoțitori, iar noi îți explicăm cum vei putea intra la meci! Fiecare solicitare care va fi aprobată, va primi un răspuns pe e-mail cu un cod de confirmare, cod pe care trebuie să îl spună adulții însoțitori la poartă.

Locurile sunt limitate, iar cei care nu primesc înapoi un e-mail de confirmare nu vor beneficia de acces gratuit la acest meci. Solicitările vor fi luate în considerare în funcție de ordinea în care sosesc pe adresa menționată‼

Înscrierile se încheie marți în data de 18 februarie – ora 10:00 (cu două zile înainte de meci)!”, anunță oficialii clubului clujean.

Comentarii Facebook