CFR Cluj a invins pe Gloria Bistrita si se mentine pe primul loc in Liga 1

Yssouf Kone a inscris unicul gol al clujenilor cu pretul unei accidentari la piciorul stang. Bud a reusit din nou o partida buna, condamnandu-l pe Traore la banca de rezerve.

 

Aproape 5000 de spectatori, printre care si premierul Emil Boc, au ales sa-si petreaca seara de dinainte de Inviere pe stadionul Dr Constantin Radulescu in speranta ca favoritii vor face spectacol in dauna unei echipe bistritene aflate in partea a doua a clasamentului.

 

Nu a fost insa deloc usor ca CFR sa obtina victoria desi feroviarii au controlat clar jocul. Bistrita s-a aparat bine si a avut si momente in care a pus in pericol poarta CFR-ului, mai ales in prima repriza.

 

Clujenii au inceput in atac partida, incisivul Bud avand doua ocazii in minutele 5 si 8, urmate de un sut puternic putin peste transversala al lui Kone.

 

In minutul 23 s-a consemnat cea mai mare ocazie a bistritenilor, Moraes trimitand cu capul in transversala de la 8 metri.

 

Golul feroviarilor a venit cu 5 minute inainte de pauza, cand Kone a introdus mingea in poarta la o deviere a lui Bud. Atacantul CFR-ului s-a accidentat insa in acea faza si a trebuit sa paraseasca terenul fiind inlocuit de Deac.

 

Si partea a doua a jocului a fost controlata de CFR care a mai ratat cateva ocazii, in timp ce bistritenii au parut neputinciosi sa creeze pericol la poarta lui Nuno Claro.

 

In urma acestui meci CFR ramane pe primul loc, la doua puncte diferenta de FC Vaslui si la trei puncte de Steaua.

 

Iata si echipele care au evoluat

 CFR Cluj : 1. Nuno Claro - 4. Panin, 20. Cadu, 13. Piccolo, 23. Veloso - 16. Bottone, 6. G. Mureşan, 10. N. Dică (66. Edimar '90) - 8. Peralta (31. Dani '63) - 5. Y. Kone (77. Deac '43), 85. Bud. Antrenor: Andrea Mandorlini. 

 Gloria Bistrita : 22. Albuţ - 2. C. Petre (4. V. Năstase '86), 18. Frăsinescu, 3. Ciucă, 28. D. Matei - 6. A. Mureşan - 20. Homei, 7. Coroian (11. Tavares '46), 30. Băjenaru (9. Keita '64) - 24. Hora, 10. Moraes. Antrenor: Marius Şumudică.

Comentarii Facebook